3x65 Liter åben

Affaldsbeholder til sortering 3x65 Liter med åbent indkast

Affaldsstation på 3 x 65 liter. Dette var en af seriens første modeller og den dag i dag, er den stadig populær. Det skyldes det fuldstændigt neutrale design udtryk.

Takket være sparring med arkitekter, personaler og kunder igennem mange år, har vores beholdere udviklet sig fra skraldespand til stilren og særdeles brugervenlig affaldsstation. Kildesortering er kommet for at blive, så lad os gøre det lige så nemt - og æstetisk at sortere som ikke at sortere.

Hvad kræver det så at lave noget så enkelt som en ”skraldespand”. Det lyder enkelt, men der er faktisk mange ting der skal gå op i en højere enhed, før vi kan tale om egentlig affaldsstation eller kildesortering: 

 

  • Hjul på de 2-3 og 4 rums affaldsstationer, men der er ikke synlige og kommer dermed ikke i direkte kontakt med affald. Hjul er faktisk en af de sværeste emner at rengøre, så vigtigt at de er afdækket, som vi bl.a. har gjort det på denne model 868.

  • Ingen smudsfælder eller synlige hængsler. Model 863 har dannet ramme og grundlag for stort set hele S30 serien, også denne 3 rums affaldsstation, som altså hedder 868.

  • Vores kode/navnesystem på kildesorteringsmøblerne er bygger op helt enkelt:

  • Første 3 cifre er modelnummeret: 868. Det er så efterfulgt af den samlede totale affaldsbeholders volumen. På denne skraldespand eller affaldsstation er det 3 x 65 liter, altså 195. De sidste 4 tal er RAL koden for farven

  • For at undgå tunge løft og poser der bryder sammen når de løftes ovenud af standard affaldsbeholdere, har vi her frontdøre med soft-close. Det gør ikke alene tømning af hver enkelt skraldespand nem, men også ergonomisk, er det væsentligt sundere, når man tænker på at én ansat måske tømmer 100 skraldespande dagligt.

  • For at sikre at poser aldrig glider af, har vi investeret i særdeles robuste poseholdere. Ikkealene er de nemme at betjene, men du har heller ikke løse emner at holde i hånden når der tømmes. Affaldsbeholderen har nemlig fastgjorte bøjler, som bare vippes og posen tages ud. Det giver alt i alt meget sparet tid og kræfter.

  • Stationen har 3 stk. firkantede indkast. Du kan få vores kildesorteringsmøbler i mange varianter, men model 868 her, har helt enkelt 3 åbne indkast. Godt i en tid med Corona, hvor man helst ikke skal røre emner i offentligheden.

  • Som tilbehør kan der købes inder beholdere i genbrugsplast, så der ikke behøves poser eller hvis skarpe genstande skal i beholderen. 

  • Modulær tankegang. 868 er en del af S30 -serien, som kan kombineres på alle tænkelige måder, da højde og dybde på alle S30 modeller er ens. 

  • Cirkulær affaldsbeholder. Når en affaldsbeholder, efter mange år, har aftjent sin værnepligt, kan den igen smeltes om og blive til nye skraldespande. Du kan læse mere om dette i vores grønne profil.

Kontakt os; vi kommer gerne på besøg, medbringende møbel til kildesortering du kan se og teste. Det er ganske gratis og normalt har vi alle modeller på lager. Nederst på siden finder du vores kontakt info.

Tak fordi du læste med.

Funktioner og tilvalg

Rumindhold

3 x 65 Liter

 

Anvendelse

Indendørs

Materiale

Pulverlakeret stål

 

Integreret poseholder 

Ja

Indkast

19 x 19 cm

 

Inderbeholder option  

Ja

Tilføjning af ekstra moduler  

Ja, af samme type

 

Soft-close

Ja

Dimensioner H x B x D 

84,5 x 87,0 x 30,0 cm

 

Frontdør for nem tømning

Ja

Vægt Kg Netto

44,5 kg

 

Låg for organisk affald

Nej

Valgfri RAL farve

Fra 24 stk.

 

Hjul som standard

Ja

Øvrige informatione

Dæmper i låget

 

Justerbare fødder

Nej, kan tilkøbes

 

Waterless nr.: 868

Farver: Sort Antracit

Har du spørgsmål til eksperterne


Jylland & Nordtyskland
Paúl Yde Knudsen

Mail: pk@waterless.dk
Mobil: +45 2014 5084

Book et møde


Fyn, Sjælland, Norge og Sverige
Jim Skov

Mail: js@waterless.dk
Mobil: +45 3095 0559

Book et mødeUrinaler & tilbehør


Håndtørrer, puslebord m.m.


SureSeal Lugtspærre gulvafløb


Waterless Scandinavia Aps.

Møllegade 23
6310 Broager

TLF: 7444 1181

Waterless Scandinavia var det første firma i Danmark til at markedsføre vandfri urinaler og vi er stadig i dag blandt de førende i Verden i denne branche.